Circlefied is een circulaire ontwerp en productiestudio

Wij zijn gespecialiseerd in het hergebruik van kunststof bedrijfsafval. Met een eigen ontwikkelde productiemethode kunnen wij verschillende kunststof soorten onder druk en verhitting samenpersen tot kleurvol plaatmateriaal. 

Op deze manier kunnen wij afgedankte kunststofproducten vermalen en een tweede leven geven als plaatmateriaal, waaruit wij op projectbasis nieuwe producten kunnen ontwerpen en produceren. 

Circulaire ontwerp- en productiestudio

Meer informatie

Circulaire ontwerp- en productiestudio

ontwerp en advies

Circlefied helpt met het creëren van een duurzame uitstraling door middel van inspirerende producten. In samenspraak ontwerpen en produceren wij producten met jouw afvalstroom als grondstof. Op deze manier willen wij het bewustzijn van circulariteit en hergebruik onder mensen vergroten en laten zien dat afval niet afgedankt hoeft te worden en geschikt is voor een tweede bestemming.

Granulaat en panelen

Meer informatie

Granulaat en panelen

Gerecycled kunststof

Seriematig hergebruik van kunststof bedrijfsafval is onze expertise! Met een eigen ontwikkelde productiemethode kunnen wij verschillende kunststof soorten van a tot z verwerken tot kleurvol plaatmateriaal.

Hittepers en praktijkruimte

Meer informatie

Hittepers en praktijkruimte

Verhuur en begeleiding

Met het bundelen van krachten komt iedereen verder. Daarom stellen wij graag onze hittepers (en overige machines) te leen aan organisaties en bedrijven die verder willen komen in de ontwikkeling van materialen. Wij helpen graag mee in de vervolgstappen, tot bijvoorbeeld serieproductie, met onze kennis en pers van formaat (1100×2200 mm).