Wij realiseren uw project van a tot z.
Lees hier hoe wij dat doen.

20180716_151033 kopie

Kennismaking

De samenwerking met de klant is voor ons essentieel, omdat wij hun afvalstromen nodig hebben om nieuwe producten te creëren. De kennismaking en het daarop volgende klantcontact is cruciaal om deze samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast helpt dit ons een duidelijk beeld te schetsen van de situatie is en wat de klant verwacht.

Naamloos-1

Grondstof

De grondstoffen waarmee wij onze producten maken, zijn afkomstig van de afvalstromen van de klant. Wij richten ons hierbij voornamelijk op het hergebruik van kunststoffen, en denken daarnaast graag mee over het gebruik van andere afvalstromen. Als afgestudeerd productontwerpers hebben wij de kennis om te kunnen bepalen welke grondstoffen er geschikt zijn en wat daarmee mogelijk is.

Schermafbeelding 2019-11-15 om 12.47.17

Ontwerp

De hergebruikte grondstoffen blijven tijdens het ontwerpproces een essentiële rol spelen omdat deze bepalen wat mogelijk is en hoe het product er uit komt te zien. Door onze ervaring op het gebied van circulaire ontwerpen en het werken met computerprogramma’s zoals Illustrator, Photoshop en Fusion 360, hebben wij de juiste kennis en programma’s om projecten op een professionele manier te realiseren. 

 

20180323_162422 kopie

Verwerking

Het verhaal en de oorsprong achter de gebruikte grondstoffen vinden wij van groot belang, omdat juist dit uniek is voor elk bedrijf en laat zien hoe het bedrijf omgaat met afvalstromen. Onze ontwerpen maken hergebruik zichtbaar en begrijpelijk voor iedereen. Voor het recyclen van kunststoffen hebben wij een unieke productiemethode ontwikkeld waarbij logo’s, teksten en kleuren behouden blijven.

20181018_125447

Productie

Het persen van kunststof panelen doen wij met eigen apparatuur. Daardoor kan in overleg met de klant de samenstelling van de platen worden bepaald. Alle projecten worden tot in hoeverre mogelijk in eigen werkplaats gerealiseerd. Onderdelen die wij zelf niet kunnen produceren, worden in goed overleg uitbesteed aan lokale partijen.

IMG-20180621-WA0012

Montage en demontage

Naast het ontwerpen en produceren van de producten verzorgen wij ook zelf de montage. Onze producten zijn cradle-to-cradle ontworpen dit houdt in dat ze na gebruik altijd weer te ontleden zijn tot individuele grondstoffen. Hierdoor zijn onze producten niet alleen gerecycled maar ook zelf recyclebaar, waardoor de grondstofstroom vercirkeld (circlefied) is. 

Screenshot_20190416-153941_LinkedIn

Promotie

Met onze producten willen wij afvalbewustzijn creëren bij bedrijven, hun klanten en het personeel. Dit is dan ook de boodschap die we met onze producten willen overbrengen. Om dit te ondersteunen komen wij graag na het project langs om uitleg te geven aan klanten en personeel. Daarnaast kunnen wij voor extra toelichting zorgen, bijvoorbeeld door middel van informatiepanelen of beeldmateriaal voor marketingdoeleinden. 

Shopping Cart