Onze missie

Samen de wereld een stukje beter kunnen maken. In samenwerking met het bedrijf verwerken wij onnodig bedrijfsafval, tot spraakmakende, inspirerende en vernieuwende producten.

Wij willen ieder bedrijf bewust maken en stimuleren om daadwerkelijk afvalstromen opnieuw te gebruiken. Door te zorgen voor een tweede bestemming dringen we de hoeveelheid afval terug en voorkomen we dat dit wordt verbrandt of in de zee terecht komt.  

Dit is waar wij voor staan. Help ons mee aan het creëren van een circulaire wereld.

Henderson Island, which lies in the eastern South Pacific, is one of the few atolls in the world whose ecology has been practically untouched by a human presence. (…) in 2017, scientists discovered that Henderson Island has the highest density of debris recorded anywhere in the world. We must take action.

– Mechtild Rössler | Director UNESCO World Heritage Centre

Door designers, voor designers

Met onze passie en kennis voor design en circulariteit produceren wij gerecycled kunststof plaatmateriaal.

Kunststof, een van de meest gebruikte grondstoffen in de miljarden industrie van de wereldwijde massaproductie is door de slechtverteerbaarheid verwoestend voor het milieu. Wij recyclen deze gigantische afvalstroom door het af te nemen van lokale partners en dit in-huis te verwerking tot plaatmateriaal. Niet als massaproduct maar als uniek seriematig materiaal met een verhaal en een missie.

Bewustzijn vergroten en verspillen verkleinen.